Mitt huvud

Igår var en bra dag! Jag var och tittade på en lägenhet. En kanonfin 3:a med tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Och som en bonus diskmaskin i köket. Och vet ni vad, jag fick den! Så den 1 november får jag tillträde där. Behöver jag säga att jag längtar? Mitt huvud har redan börjat planera hur jag skall möblera, haha. 

Idag skall jag se om jag kan åka och kolla lite på sängar till mig och Hugo. Nu har jag ju ett datum  så  är det ju mycket lättare. Sedan kommer far upp. Vi skall se på från broadway till duvemåla och sedan grillar vi och efter det drar vi på handboll. Så denna lördagen lär nog gå i ett idag.

Vad har du för planer för lördagen?


Tycker du bloggen ser annorlunda ut?

Tycker du bloggen ser annorlunda ut?

Det är för jag bytt bloggportal. Förstår inte varför jag valde nouw, när jag vet jag bara blir trött på den sidan. Så nu blev det tillbaka till blogger, det är faktiskt här jag trivs bäst. Och minst strul.

Idag kör vi lite mer vab. Igår var E hemma med Hugo. Och idag är det min tur igen. Ingen feber nu på morgonen, men igår kom den framåt eftermiddagen/kvällen så vi får se hur det blir idag.  Troligen blir väl Hugo hemma imorgon med, känns lite onödigt och lämna bara för fredagen. Bättre han får vara hemma och vila och bli pigg till nästa vecka.

Nu kör vi lite dator/ipadmys. Vågar ni gissa vem som sitter vid vad? Solen skiner så vi går nog ut en liten sväng sen.