Happy Songs

 
Bild hämtad från Pixabay
 
Nu behöver jag din hjälp. Jag har skapat en ny spellista på spotify. Den heter Happy Songs. Det är här du kommer in. Jag behöver tips på låtar som gör en glad. Denna listan skall jag lyssna på när jag känner mig ensam, ledsen och nedstämd.
 
Du får gärna skriva vad  guppen och låten heter. Eller skicka länken direkt från spotify.
 
Tack på förhand
#1 - Alice

Åh, jag brukar lyssna på en lista på Spotify som heter Wake Up Happy, den är jättebra! Tre låtar jag skulle tipsa om är H.O.L.Y-Alle Farben och Rhodes, Feels Great (ft. Fetty Wap och CVBZ) och We Can Do Better- Matt Simons! ^^ Sv: Ja, jag har dansat sedan jag var 4-5 år, då på dansskola upp till 13-års ålder, sedan på egen hand, och när jag var 16 startade jag min grupp som nu har utvecklats till fler grupper, och så jobbar jag en del som bakgrundsdansare samt läser en dansutbildning just nu! ^^ Så ja, jag har dansat länge och mycket, haha!

#2 - znogge

Det var inte lätt det så jag är inte alls rätt person att tipsa men ser att du redan fått ett bra förslag. Fler lär säkert komma!

#3 - elin

Åh så kul ide!<3

#4 - Carro

Jag håller verkligen med dig! Jag körde gonoodle med mina elever idag och då dansade vi till I gotta feeling. Jag tänkte på att den låten gör en verkligen glad, man måste dansa, det går inte att stå still 😁😍

#5 - Linda

brukar följa spotifys egna listor, massa bra tips där! :D

#6 - åsa/nalta norrland

Är skitdålig på sånt... även om jag lyssnar på musik så kommer jag typ aldrig ihåg vad låten heter vem som sjöng och så vidare ;-)

#7 - Bella

Åh vad roligt! Det beror ju helt på vilken typ av musik du gillar men några förslag är
Håkan Hellström - en vän med en bil
The cure - mint car
Typ det mesta med Abba
George Baker - una paloma blanca
GES - när vi gräver guld i usa
Kenta - just idag är jag stark
Beyonce - best thing I never had
Your the one that I want från Greece
Bruna Mars - count on me
The oneil brothers - galway girl

#8 - Heléna

Jag är så trött ikväll att jag har fullständigt hjärnsläpp så jag kommer inte på en enda låt! Du får säkert massor av bra tips av dina andra läsare här i bloggen :D Hoppas du har haft en bra dag! Kram <3

#9 - Henrik Olsson - Föreläsningar

Ledmotivet till Bumbibjörnarna! Älskar den! :P

#10 - Ullie

ja lyssnar alltid på dansband när ja e nere eler ska städa går så bra då
fristyle och noice lyssnade ja på igår ... wow hi hi

min sång för träning o ja får mej glad oxå är flaschdance maniac med michael sambello eller time of my life ned dirty dancing ja du vet " gamlingar" eller Ed Sheeran med perfect nåt heter den va .. ja några o lyssna på =) ja du vet kul o lyssna på o ja blir glad gärna på hög volym o sjunga med =)

#11 - Josefine

Vad roligt! Såna listor behövs ibland! 😄🌸

#12 - Linnéa

Åh, den listan måste jag ju bara kolla upp 😊

#13 - Jessica Högberg

Min gladaste sång är väldigt gammal... Inget jag lyssnar på dagligen men när jag behöver "glad" Katrina and the Waves, walking on sunshine;)

#14 - emelie andersson

Jag ska klura lite på den som så kommer jag med förslag snarast! :)

#15 - Sara Ekman

Här är några låtar jag blir glad av :D
Uptown funk med Bruno Mars, Try Everything med Shakira, Ain't Your Mama med Jennifer Lopez, Mee Too med Meghan Trainor :D

#16 - Marianne

Svårt det där, men jag har många låtar att lyssna på som ger mej glädje, om det beror på själva låten eller minnen till den vet jag just inte....men en jag lyssnar på sen förra sommaren är pot roast and kisses med the reverend payton's big damn band, jag hade ju en sån bra sommar och det bara bubblar i hela mej när jag hör den...

#17 - Annie

Kommer inte på nån nu men har mycket låtar på spotify men mest träningslåtar ;) *ler*

Sv: Ja precis ;) Just nu känner jag ändå lite så, att det kan vara bra att kanske prova annat med ;)

#18 - Yasmine

Jag älskar dansband haha! De brukar vara glada och spralliga! Men det kanske inte du gillar? Kommer inte på några andra låtar just nu (trots att jag började kolla i min Spotifylista...!) :)
Hopaps du får massa bra tips! Kram

#19 - Carolina

Jag blir glad av låten peanut butter jelly faktiskt. Enkel att dansa till och även september 99 :D