Spapool

Vår första sommar i huset så köpte vi en pool den veckan det typ var sommarvärme. Andra året kom den med upp men vi använde den knappt, så vi sålde den och konstatera att det är inte lönt med pool.

I maj så hälsa jag och Hugo på hos svägerskan. Hon hade köpt en spapool, men uppvärmning till 40 grader och bubblor. Jag blev såklart sugen. Men gick och fundera ett tag. Sen blev det ett köp mot att jag fick sköta allt med rengöring, klor osv.

Nu har vi väl haft den i två månader och vi ångrar inte vårt köp. Den är väl använd. Så skönt denna varma sommar och skönt och hoppa ner där en kylig kväll (inte för de varit många men ändå).

Kan varmt rekommendera ett inköp av Lazy pool spa. Det är perfekt att den går och värma upp, bra om det skulle vara en mindre varm sommar, så kan man bada ändå. Till våren skall vi lägga trall där vi har poolen för det skall bli extra mysigt och slippa allt gräs i poolen.


Om ni gillar inlägget klicka på ♥ nedan så gör ni min dag
17 kommentarer


VälkommenJohanna heter jag och är född 1982, mamma till Hugo, 2015. Jag arbetar som lärare i särskolan och bor i Kristianstad


Bloggen kommer bestå av:


Psykisk ohälsa, handboll, mitt arbete, livet som ensamstående mamma och mitt fotograferande.


Kanske inte just i den här ordningen.


För eventuella samarbeten kontakta mig: enplatsisolen747@gmail.com
InstagramKategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Annie


Sök i min bloggRSS 2.0