färdiga med vara gravida och föda barn.

Lata dagar i solen?

Ja det skulle man kunna tro. Men ikke. Jag gräver och gräver. Imorgon ska det läggas plattor runt friggeboden. Kommer bli snyggt.

Vi sa vi skulle renovera mindre och ge oss mer tid som par. Tja, det gick väl sådär. Vår ursäkt är att vi i alla fall renoverar tillsammans mer nu än innan.

Frågan är hur mycket vi ser E i helgen. Han blev med motorcykel idag. Nästa 4år efter han körde och välte med förra. Då var vi gravida i v 7 (Jag satt ej på motorcykeln). Motorcykeln blev skrot men Erik klara sig med lite skrapsår på armen.

I stället för ny MC blev det en Emmaljunga vagn. Han har pratat ett tag om att köpa ny. Härom dagen var han och provkörde denna och då skämta jag med honom, du kan ju säga direkt att du vill ha en ny Emmaljunga.

Men nej. Vi är färdiga med vara gravida och föda barn. Vi produkter gärna MC:n, Hugo får vänta innan han kan åka med och jag får följa med när tillfälle ges.

Om ni gillar inlägget klicka på ♥ nedan så gör ni min dag
13 kommentarer


VälkommenJohanna heter jag och är född 1982, mamma till Hugo, 2015. Jag arbetar som lärare i särskolan och bor i Kristianstad


Bloggen kommer bestå av:


Psykisk ohälsa, handboll, mitt arbete, livet som ensamstående mamma och mitt fotograferande.


Kanske inte just i den här ordningen.


För eventuella samarbeten kontakta mig: enplatsisolen747@gmail.com
InstagramKategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Annie


Sök i min bloggRSS 2.0