Vara själv hela helgen

Nej jag har inte frysit ihjäl. Och värmen håller sig kvar inomhus.  Och det är fredag och helg. Det blir en spännande(?) upplevelse. Jag skall vara själv hela helgen. Första gången sedan jag flyttade.  Min tanke var fly. Men jag måste sluta fly. Jag måste vänja mig vid att det är så här det är.
 
Att vara ensam är svårt. Men jag har inte haft någon ångest sedan i söndags kväll, och efter mycket tårar, toabesök (utan detaljer) och ett samtal med far så gick det över. Jag lät det komma och jag är stolt över mig själv.  Jag har klarat veckan ganska bra. Jag har sovit dåligt och varit trött och ja jag har fällt en del tårar. Men jag har överlevt utan Hugo. Men jag saknar honom och på söndag kommer han till mig igen. Och då har jag klarat första veckan utan Hugo.
 
Men till dess skall jag julpynta, dammsuga bilen så den nya bilstolen kan sättas in, försöka sälja den gamla bilstolen ( ingen som behöver bilstol nr 2 med isofix?) Tja, det blir väl en del handboll på TV med och så skidor såklart.  Gillar att vintersäsongen kickat igång.
 
 
Om ni gillar inlägget klicka på ♥ nedan så gör ni min dag
12 kommentarer


VälkommenJohanna heter jag och är född 1982, mamma till Hugo, 2015. Jag arbetar som lärare i särskolan och bor i Kristianstad


Bloggen kommer bestå av:


Psykisk ohälsa, handboll, mitt arbete, livet som ensamstående mamma och mitt fotograferande.


Kanske inte just i den här ordningen.


För eventuella samarbeten kontakta mig: enplatsisolen747@gmail.com
InstagramKategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Annie


Sök i min bloggRSS 2.0